lunes, 11 de junio de 2012

treinta años del nuc segunda parte


Fa quasi cinc anys vaig tindre el plaer de dirigir a la gent del NUC en un moment agredolç, dels diversos que segur hauran viscut durant els seus 30 anys d'Història. Com deia Inma Guerrero en el programa de mà, “l'obra representava el començament d'una nova etapa teatral. Un camí iniciat amb guanyes, il•lusió, i treball…

Va ser un any especial. Recorde amb moltíssim afecte els assajos en casals prestats on tots vivirem la “germanor fallera”. Eren, al seu torn, moments difícils; el grup pareixia dubtar en les seues possibilitats de supervivència. Gràcies a la seua perseverança i amor pel teatre vam traure el text avant.

Després d'allò he seguit amb deteniment la seua trajectòria i sempre m'alegre pels seus èxits, que són molts. No és fàcil fer teatre en les falles. Gens fàcil. I menys tindre amics. La gent va i ve i és extremadament complicat mantindre un quadro artístic amb el nivell del NUC. Ells ho han aconseguit i per a la resta de grups és un referent on mirar-se per a no perdre el nord.

Les meues més sinceres felicitacions per estos 30 anys de TEATRE.


Carles Galiana
Director teatral

No hay comentarios:

Publicar un comentario