lunes, 11 de junio de 2012

treinta años del nuc tercera parte


AMUNT EL TELó!!!


Com no podia ser d’altra manera, el nostre grup de teatre ha tornat a sorprendre a propis i estranys amb la representació de dos obres de gran impacte : “Mongeries”  i “Besos”.
La primera, va suposar el bateig dalt d’un escenari de dos dels més emblematics fallers que en tenim : Miguel García i Miguel Valero.
Estos dos “monstres de la interpretació” han deixat “en panys menors” al nostre primer actor el gran Enri Ballester.
Així mateix, també ha suposat  l’estrena amb  “l’equip gran” de tres senyoretes ( Sonia Iranzo, Maria Vallés i Elena Vallés) que representaren els seus papers amb
gran soltura. La resta dels actors i actrius s’ho passaren de meravella donant vida a les germanes de la divina memoria.

La representació , portada a bon ritme i amb uns números sorpresius, va ser de l’agrat del públic assistent. Missió complida!!!-

Per altra banda, i en la categoría d’obra llarga, es posà en escena l’obra de Carles Alberola i Roberto García “Besos”.
Amb el mateix èxit que l’altra, totes les persones que hi acodiren , disfrutaren de la música i els diàlegs frescos i dinàmics, enmig d’una representació a un alt nivell, com correspon als nostres actors i actrius.
Només ens queda donar l’enhorabona a este grup de teatre que passeja el nom de nostra falla per les més altes esferes del món faller.
Amics, què voleu que us diga…. Borrull està de moda!!!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario